Hubové rizoto so shitake a zeleninou

Hubové rizoto so shitake a zeleninou

Hlavné jedlá

Grilovaná zelenina (aj ako príloha, aj ako hlavné jedlo)

17.11.2012 23:00
Tento veľmi jednoduchý recept zvykneme so sestrou robiť často. Vačšinou nám stačí samotná zelenina, a keď si chceme spraviť „slávnostnú“ večeru s priateľmi, použijeme ju ako prílohu k rybám. Tanier hrá všetkými farbami a vždy nás toto jedlo skvelo zasýti, pričom nemáme...

Hubové rizoto so shitake a zeleninou

17.11.2012 19:47
Aj vy milujete rizoto? Dá sa pripraviť na tisíc spôsobov, a pri použití správnych surovín má ideálne nutričné hodnoty. Pripravujte ho vždy z hnedej ryže - je to výživná, ľahko stráviteľná potravina, ktorá pomáha predchádzať chronickej zápche a rôznym druhom rakoviny. Na rozdiel od bielej ryže...

Hráškova kaša s restovanou mrkvou a tymiánom podľa Aďky

17.11.2012 18:11
Túto kašu si pripravím vždy, keď mám chuť na niečo sýte, a keď cítim že potrebujem „dobiť baterky.“ Hrach je totiž , je totiž skvelým rastlinným zdrojom bielkovín. V dobách, kedy bolo mäso na tanieri ťažko pracujúcich ľudí vzácne, hrach bol spolu so šošovicou, jednou z najdôležitejších...
<< 1 | 2 | 3